Showing all 11 results

Покажи лево мени
Прикажи 9 24 36
Затвори
Затвори
Затвори
Затвори
Затвори
Затвори
Затвори

Фискални ролни 57mm х 25m (Ф-45mm)

Термо ролни за фискални каси со димензии 57mm х 25m (Ф-45mm). Произведена на хартија тип KOEHLER KT55 F20 со стандардна дебелина од 55 g/m2. Пластична хилзна, со обележан маркер на крај на ролната. Пакување во картонска амбалажа по 96 парчиња. Стандардна фискална ролна за сите познати производители на фискални каси во Македонија со ширина од 57mm. Препорачана за новите ГПРС фискални каси ( Accent - SY50, SY46, David kompjuteri - Perfect S )
Затвори

Фискални ролни 57mm х 40m (Ф-58 mm)

Термо ролни за фискални каси со димензии  57mm х 40m (Ф-58 mm). Произведена на хартија тип KOEHLER KT55 F20 со стандардна дебелина од 55 g/m2. Пластична хилзна, со обележан маркер на крај на ролната. Пакување во картонска амбалажа по 60 парчиња. Стандардна фискална ролна за сите познати производители на фискални каси во Македонија со ширина од 57mm. Препорачана за новите ГПРС фискални каси на ДУНА Компјутери ( Северец, Развигорец и Вардарец).
Затвори

Фискални ролни 57mm х 50m (Ф-63mm)

Термо ролни за фискални каси со димензии 57mm х 50m (Ф-63 mm). Можност за печатење на логоа. Произведена на хартија тип KOEHLER KT55 F20 со стандардна дебелина од 55 g/m2. Пластична хилзна, со обележан маркер на крај на ролната. Пакување во картонска амбалажа по 50 парчиња. Стандардна фискална ролна за сите познати производители на фискални каси во Македонија со ширина од 57 mm и максимален диаметар на ролната до 63mm. Препорачана за новите ГПРС фискални каси на Accent - SY250 и SY55, Давид компјутери - Perfect M.
Затвори
Затвори

Фискални ролни 79mm х 60m (Ф-66mm)

Термо ролни за фискални каси со димензии 79mm х 60m (Ф-66mm). Произведена на хартија тип KOEHLER KT55 F20 со стандардна дебелина од 55 g/m2. Пластична хилзна, со обележан маркер на крај на ролната. Пакување во картонска амбалажа по 50 парчиња. Стандардна фискална ролна за сите познати производители на фискални каси во Македонија со ширина од 80mm и максимален диаметар на ролната до 70mm.