Showing all 6 results

Покажи лево мени
Прикажи 9 24 36
Затвори

Фотокопирна хартија Double A(Premium) A4 80g/m2

Фотокопирна хартија Double A(Premium) карактеристики: 80g/m2, премиум квалитет, белина 168%, погодна за сите видови на уреди и режим на работа,
Затвори
Затвори

Фотокопирна хартија Fabriano Multi P@per A4 240g/m2 1/150

Фотокопирна хартија Fabriano карактеристики: Фотокопирна хартија 240g/m2, премиум квалитет, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за
Затвори

Фотокопирна хартија Fabriano Multi P@per A4 300g/m2 1/125

Фотокопирна хартија Fabriano карактеристики: Фотокопирна хартија 300g/m2, премиум квалитет, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за
Затвори

Фотокопирна хартија во боја Fabriano A4 160g/m2 1/250

Фотокопирна хартија Fabriano карактеристики: Фотокопирна хартија 80g/m2, премиум квалитет, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за
Затвори

Фотокопирна хартија во боја Fabriano А4 формат , 80 грама 1/500

Пастелни, интензивни неон бои, 80g/m2. 500 листа