ВАШИОТ ПАРТНЕР ОД ДОВЕРБА

Сигурен партнер и докажан производител на ролни од офсет и термо хартија. Голем асортиман на канцелариски и училишен прибор. Брзина и квалитет за непречено водење на Вашиот бизнис.

За нас

Современо производство на термо и адинг ролни

СИВ Охрид ДОО поседува современо производство на термо и адинг ролни за фискални регистар каси, штампачи и банкомати.

Ролните се произведуваат со најквалитетна термо хартија, која е сертифицирана, што гарантира долг животен век на вашите апарати и штампачи.

Со капацитет од околу 20.000 ролни дневно и преку сопствена мрежа на дистрибуција, спремни сме да одговориме на потрените на домашниот и регионалниот пазар.

Термо ролни за фискални апарати
38mm; 57mm*12m; 57mm*15m; 57mm*18m; 57mm*20m; 57mm*25m; 57mm*40m; 57mm*45m; 57mm*50m; 77mm*60m; 79mm*60m
Термо ролни за ПОС терминал
57mm*18m
Термо ролни за банкомат
80mm*25mm*180mm; 80mm*25mm*105mm; 79mm*25mm*170mm; 80mm*15mm*130mm
Ролни за паркинг
76mm*25mm*130mm; 80mm*25mm*130mm; 59mm*25mm*180mm
Производство

Динамичка сензитивност. Висока искористеност. Трајност на хартија.

Во понуда ги имаме сите димензи на термо ролни, а сме и во можност да се прилагодиме на потребите на купувачите спрема потребните димензии, со можност за штампање на лого или реклама на позадината.

Повеќе

Трговијата на големо и мало

Голем асортиман на канцелариски, школски и рекламни материјали, сите видови на хартии и печатени обрасци.

Канцелариски материјали.

Се што ви е потребно за извршување на секојдневните канцелариски обврски.

Организација и архивирање.

Материјали потребни за добро организирана документација и канцеларија.

Печатени обрасци.

Достапни се сите типови на печатени обрасци.

Хартиена галантерија.

Изберете тетратки со бараните димензии и квалитетна хартија за принтање.

Канцелариски и училишен прибор.

Во нашите две книжарници Снежана, имате голем избор на училишен и канцелариски прибор од многу препознатливи брендови.

Повеќе

Погледнете категории

Дел од нашата палета на производи.

Фотокопирна Хартија (6)

Термо ролни (19)

Канцелариски материјали (10)

Книговодствени Обрасци (5)