Showing all 10 results

Покажи лево мени
Прикажи 9 24 36
Затвори
Затвори

Мрежа полица 1/3 , 3 полици, црна и сребрена боја

Изработена од мрежа , сет од 3 полици, димензии 300x390x350 mm во две бои.
Затвори

Перфоратор DELI 0113 – (20 листа)

Рачна дупчалка за хартија со моќност за дупчење до 20 листа, растојание меѓу дупки 80 mm, дијаметар на дупка 6
Затвори

Регистратор EUROBOX

Регистратор EUROBOX карактеристики: Регистратор цел облепен со хартија, грб со етикета, внатрешен и надворешен дел со лепенка во боја, А4, ширина
Затвори

Регистратор ЕКО

Регистратор ЕКО карактеристики: Регистратор кој и покрај ниската цена е изработен од квалитетна сива лепенка и метален механизам со висок
Затвори

Регистратор КАШИРАН

Регистратор КАШИРАН карактеристики: Регистратор изработен од сива лепенка и хартија во боја Високо квалитетен метален механизам Достапен во три варијанти: 
Затвори

Регистратор ПВЦ

Регистратор ПВЦ карактеристики: Регистратор изработен од сива лепенка обложена со ПВЦ материјал со што се обезбедува голема заштита од вода
Затвори

Регистратор ПВЦ Самостоечки

Регистратор ПВЦ Самостоечки карактеристики: Регистратор изработен од цврст картон обложен со ПВЦ материјал со што се обезбедува голема заштита од
Затвори
Затвори

Ташна Deli 5573 , А4 пвц со рачка

Ташна со рачка и копче, пластика, со две прегради.